Welkom in Oosterend op Terschelling

De kofferbakmarkt op eerste Pinksterdag was een groot succes. Het was mooi weer, meer dan 40 verkopers stonden over het terrein verdeelt.
Live muziek werdt verzorgd door Rene de Beer voor de kinderen was er een springkussen, pony rijden en voorstellingen van Kaatje&Mup.
We kunnen als organisatie terug kijken op een succesvolle dag.

Tijdens de vier verlotingen zijn er nog een paar prijzen niet opgehaald het gaat om de volgende nummers:
nummer 790  een kaasbon van Kaasmakerij De Terschellinger
nummer 791 verblijf voor 2 personen in het Roefke
Nummer 19 een weekend in een Lodge bij het Wantij
nummer 824 tegoedbon voor een wandeling met 4 personen bij wandelen op Terschelling
nummer 945 tegoedbon voor gebruik LoungeBath bij Residentie Dicht bij zee

Bent u een van de gelukkige winnaars stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een foto van uw lot 

Over ons

Oosterend is een mooi en authentiek stukje Terschelling dat gezien en beleefd mag worden door eilanders en binnen- en buitenlandse gasten. De Stichting Natuurlijk Oosterend Terschelling (NO) zet zich ervoor in dat het unieke karakter en de schoonheid van ons dorp op de kaart wordt gezet zonder onze authenticiteit aan te tasten. Binnen Natuurlijk Oosterend is de bevordering van de leefbaarheid in Oosterend een belangrijk doel. Hiermee willen wij duurzaamheid, kleinschaligheid en de natuur als onze sterke punten benadrukken en uitdragen.

Onze partners

Waddengoud
Dark Sky Park
Staatsbosbeheer
Polderpracht
Gemeente Terschelling
Provincie Fryslân