Welkom in Oosterend op Terschelling

DSC 0013 

De jaarvergadering van de Stichting Natuurlijk Oosterend is vanavond goed bezocht. Bijna alle leden waren aanwezig. Naast de standaard onderwerpen als de financiën, bestuurssamenstelling en het lopende leefbaarheidsproject is ook Dirk-Jan van Schie van Terschelling Energie uitgenodigd om te vertellen over deze coöperatie.

Speciaal werd Bob Visser in het zonnetje gezet vanwege zijn enorme inzet voor Oosterend de afgelopen jaren. Bob heeft als leider van een van de projectgroepen van het leefbaarheidsproject gezorgd voor het succesvol plaatsen van de bankjes, picknickbankjes, hondenpoepbakken en verrekijkers. Als blijk van waardering ontving Bob uit handen van Het Eilandmeisje Marloes Fopma een bordje met een door haar geschreven gedicht. Dit  wordt geplaatst op het bankje bij de dijk, wat uitkijkt over Oosterend.

Over ons

Oosterend is een mooi en authentiek stukje Terschelling dat gezien en beleefd mag worden door eilanders en binnen- en buitenlandse gasten. De Stichting Natuurlijk Oosterend Terschelling (NO) zet zich ervoor in dat het unieke karakter en de schoonheid van ons dorp op de kaart wordt gezet zonder onze authenticiteit aan te tasten. Binnen Natuurlijk Oosterend is de bevordering van de leefbaarheid in Oosterend een belangrijk doel. Hiermee willen wij duurzaamheid, kleinschaligheid en de natuur als onze sterke punten benadrukken en uitdragen.

Onze partners

Waddengoud
Dark Sky Park
Staatsbosbeheer
Polderpracht
Gemeente Terschelling
Provincie Fryslân