Welkom in Oosterend op Terschelling

jort en sachaJort en Sacha van camping en appartementenverhuur de Duinkant in Oosterend, zijn door de stichting Natuurlijk Oosterend vandaag in het zonnetje gezet. Dit vanwege het feit dat ze al jaren belangeloos het terein in en rondom de camping beschikbaar stellen om de Kofferbakmarkt tot een groot succes te maken. Daarnaast hebben ze zich als vrijwilliger jarenlang bezig gehouden met de organistie ervan. Jort zorgt elk jaar voor de voorbereidingen en de gebakken vis, en Sacha zorgt er altijd voor dat de standhouders een mooi plekje krijgen. 

Jort, afgebeeld in werkbroek, werd overvallen terwijl hij bezig was samen met een vriend de luxe "de Waard" tenten seizoenklaar te maken. Sacha kon nog net even het duin op rennen voordat ze alweer weg moest om de kinderen op te halen. Al met al is het nog een leuk plaatje geworden met de camping en appartementen op de achtergrond.

Voor meer informatie over de Duinkant kunt u naar www.Duinkant.nl.

 

Over ons

Oosterend is een mooi en authentiek stukje Terschelling dat gezien en beleefd mag worden door eilanders en binnen- en buitenlandse gasten. De Stichting Natuurlijk Oosterend Terschelling (NO) zet zich ervoor in dat het unieke karakter en de schoonheid van ons dorp op de kaart wordt gezet zonder onze authenticiteit aan te tasten. Binnen Natuurlijk Oosterend is de bevordering van de leefbaarheid in Oosterend een belangrijk doel. Hiermee willen wij duurzaamheid, kleinschaligheid en de natuur als onze sterke punten benadrukken en uitdragen.

Onze partners

Waddengoud
Dark Sky Park
Staatsbosbeheer
Polderpracht
Gemeente Terschelling
Provincie Fryslân